تحقیق خواص و کانی شناسی طلا، اکتشافات و روشهای استخراج طلا

تحقیق خواص و کانی شناسی طلا، اکتشافات و روشهای استخراج طلا تحقیق خواص و کانی شناسی طلا، اکتشافات و روشهای استخراج طلا

دسته : تحقیق

فرمت فایل : word

حجم فایل : 75 KB

تعداد صفحات : 115

بازدیدها : 1016

برچسبها : خواص طلا اكتشافات معادن طلا روشهاي استخراج طلا

مبلغ : 5000 تومان

خرید این فایل

دانلود تحقیق بررسی طلا ، خواص فیزیکی و شیمیایی طلا، ذخایر و کانی شناسی طلا، اكتشافات معادن طلا، تعیین عیار و روشهاي استخراج طلا

تحقیق بررسی طلا ، خواص فیزیکی و شیمیایی طلا، ذخایر و کانی شناسی طلا، اکتشافات معادن طلا، تعیین عیار و روشهای استخراج طلا

مقدمه

برای قرن ها، طلا به ویژگی های منحصر به فرد، نایابی، زیبایی، و عدم فناپذیری، مورد توجه همیشگی انسانها بوده است. کشورها طلا را به عنوان ذخیره ثرونت و وسیله ای برای تبادل معاملات پذیرفته اند و افراد برای کسب اطمینان از تغییرات و عدم ثبات پولهای کاغذی، همواره بدنبال خرید و ذخیره طلا بوده اند. در حال حاضر، معاملات طلا بجای شیوه های سنتی استفاده از شمش، سکه و جواهرات، در بازارهای بورس بین المللی صورت می گیرد. قراردادهای سلف خرید و فروش طلا، از ابزارهای معاملاتی با ارزش هستند که تولید کنندگان تجاری و مصرف کنندگان طلا از آنها استفاده می کنند.

طلا در طبیعت به صورتهای مختلفی یافت می شود: در ترکیبات نقره و سرب، رگه های کوارتز، طلای بستر رودخانه و یا به همراه سولفیدها، در آب شور مقادیر قابل توجهی طلا یافت می شود اما استحصال آن مقرون به صرفه نیست.

تلاشهای اولیه برای کسب طلا از هنگام اولین سفر دریایی کریستلف کلمب صورت گرفت. از سال 1492 تا 1600، کشورهای آمریکایی شمالی و جنوبی و جزایر واقع در کارائیب بیشترین میزان استخراج طلا را داشتند و معاملات تجاری عمدتا توسط این کشورها انجام می شود. در اواسط قرن 17، کلمبیا، پرو، اکوادور، پاناما، و جزایر اطراف آن بیش از 61% از طلای کشف شده جدید را در اختیار گرفتند. در قرن 18، این کشورها 80% طلای جهان را عرضه می کردند. پس از اکتشاف طلا در کالیفرنیا در سال 1848، آمریکای شمالی به عنوان بزرگترین تولید کننده و عرضه کنده طلای جهان شناخته شد. از سال 1850 تا 1875 مقدار اکتشاف طلا در جهان از 350 سال گذشته آن، بیشتر شد و در سال 1890، رگه های یافت شده طلا در آلاسکا و یونان مهمترین منابع طلا شناخته شدند و تنها اندک زمانی پس از آن، طلا در آفریقا کشف شد و امروزه، بزرگترین تولید کنندگان طلا : آفریقای جنوبی، ایالات متحده آمریکا، استرالیا، کانادا، چین، اندونزی و روسیه هستند. ...

اکتشافات معادن طلا

مقدمه

وجود کارهیا قدیمی معدنی در کانسارهای شناخته شده، انسان را در مورد نحوه پی جویی (Propection) و اکتشاف (exploration) و استخراج (extraction) سنگ معدن طلا و نهایتاً استحصال طلای فلزی از سنگ معدن به تفکر وا می دارد، زیرا با دقت در کانسار طلا، که کارهای قدیمی در آن انجام گرفته است این نتیجه حاصل می شود که پشتیبان، زمنی شناسان و معدنکاران بسیار خوبی بوده اند. زیرا با توجه به عیار کم ماده معدنی و پراکنده بودن آن، طلا با چشم غیر مسلح قابل رویت نبوده و تنها از روی علائم و نشانه های زمین شناسی و تکتونیکی ( زونهای آلتره، گسلهای حاوی مواد معدنی پر عیار) می بایست پی به وجود معدن برد مههذا آنان این محلها را شناسایی و با توجه به وسایل ابتدای معدن کاری که در اختیار داشته اند، اقدام به استخراج ماده معدنی کرده و حتی الامکان سعی کرده اند که با طله برداری را به صورت حداقل انجام دهند، سپس سنگ معدنی استخراج شده را با وسائل بسیار ساده، باری جدا سازی طلا از سنگ معدن، پورد و نرم می کردند. وجود سرباره های حاصل از ذوب در اکثر چنین معادنی گویای آن است که بیشتر عملیات ذوب و تهیه شمش طلا را هم، در همان محیط های معدنی انجام می داده اند.

جالب این است که در دوره فعالیتهای جدید اکتشافی پس از بررسیهای فراوان مشخص شده، که بهترین مناطق از نظر ذخائر و عیار، مناطقی است که در آنها کارهای قدیمی صورت گرفته است. در زمینه استخراج طلا، در گذشته های دور، روش استخراج طلا از رسوبات رودخانه ای (آبرفتی) که امروز به نام ذخائر پلاسر معروف است قدمت بیشتری داشته و به علت سهولت کار، در مقایسه، با استخراج طلا در سنگهای معدنی در دل کوهها، بیشتر رایج بوده است.

اکتشاف طلا گرجه مانند اکتشاف سایر مواد معدنی از یک روش معمول و استانداردی پیروی می کند که در تمامی روشهای سیستماتیک بایستی رعایت شود، اما نکات خاصی هم وجود دارد که بایستی در اکتشاف این فلز همواره مدنظر قرار داده شود، از آنجایی که ططلا به طور عمومی به دو صورت آبرفتی ( ذخایر پلاسر) و غیر آبرفتی ( ذخائر ماگمایی و هیدوترمال) یافت می شود، نحوه اکتشاف این دو دسته به طور کلی با یکدیگر متفاوت است. ...

روشهای استخراج طلا

مقدمه

روشهای استخراج طلا از سنگهای معدنی طلادار، متناسب با چگونگی وجود طلا، شامل خاکشویی و یا روش نقلی، ملغمه کردن، کلراسیون و سیانوراسیون می باشند. از میان روشهای فوق تغلیظ ثقلی بعنوان یک روش مجزا و مستقل در مقیاس کم فقط در معادن بسیار کوچک اعمال می گردد. ولی در کارخانجات، و معادن استخراج طلا چنانچه طلای آزاد در سنگ معدن آسیاب شده چه در قبل و یا بعد از عمل تشویه وجود داشته باشد، قبل از عمل سیانوراسیون یک مرحله تغلیظ نقلی نیز اعمال و کنسانتره طلا تهیه می گرد. روش ملغمه کردن مستقیم سنگ معدن به عنوان یک روش استخراج دیگر انجام نمی گیرد ولی بعنوان یک روش بازیابی طلا از کنسانتره مرحله تغلیظ ثقلی، مورد بهره برداری قرار می گیرد.

استفاده از گاز کلردر استراج صنعتی طلا فقط در یک دوره کوتاه انجام گرفته و با کشف روش استخراج صنعتی توسط محلولهای سیانوری رقیق، در آخر دهه قرن نوزدهم بتدریج کنار گذاشته شد، بطوریه امروزه دیگر مورد استفاده صنعتی قرار نگرفته و فقط در پاره ای موارد جهت بازیابی طلا از کنسانتره و تصفیه طلا مورد استفاده قرار می گیرد.

بنابراین روشهای مختلفی به منظور استخراج طلا به کار می رود، که عبارتند از : غالکاری (Cupellation) طلا شوئی (Flushing) . ملغمه (amalgamation)، کلریناسیون (chlorination) و سیانوراسیون (syanidation).

استخراج ذرات طلا با استفاده از فنون طلا شویی (Flushing)

طلا شویی یا به عبارتی جدا کردن ذرات طلا از لابه لای شن و گل و لای نخستین روش و با صرفه ترین روش استخراج طلا در گذشته بوده است. شاید کشف فلز طلا توسط انسان، با جلب توجه کردن تکه ها و ذرات درخشان طلا در کناره رودخانه ها و آب رفتها ( ذخیر پلاسری) صورت گرفته باشد.

...

فهرست مطالب (در اینجا تنها به عناوین اصلی اشاره شده است)

مقدمه

تاریخچه طلا

خواص طلا

خواص فیزیکی

خواص شیمیایی طلا

کیمیاگری

کیمیاگری قدیم

کیمیاگری جدید

توزیع جغرافیایی ذخایر طلا

میزان فراوانی

ذخایر طلا

ناحیه طلای وایت واتر رزاند آفریقای جنوبی

معادن طلای ایران

تشکیل کانی ها

انواع کانی ها

تقسیم بندی کانی ها براساس نحوه تشکیل آنها

تقسیم بندی کانی ها براساس نع کانی مراحل تشکیل آن

کانی های اولیه ( درون زاد)

نحوه تشکیل کانی های اولیه

کانی های مرحله اولیه ماگمایی

پگماتیت ها

پنوماتولیت ها

کانسارهای هیدوترمال

کانی های ثانوی شامل کانی های دگرگونی و کانی های برون زاد

فرآیندهای هوازدگی

فرآیندهای رسوبی

کانی های دگرگونی

ژئو شیمی طلا

کانی شناسی

منشأ طلا

انواع ذخایر طلا

رسوبات طلا

پیدایش ذخایر پلاسر طلا

پلاسرهای سطحی یا کم عمق ( پلاسرهای مدرن)

پلاسرهای عمیق (پلاسرهای قدیمی)

طلا در رگه های کوارتز

ترکیبات طلا دار

تلوریدهای طلا

کالاوریت Calaverite

سیلوانیت Sylvanite

کرنریت Krennerite

پتزیت petzite

دیگر ترکیبات معدنی طلا دار

اور و ستیبیت Aurostibite , AuSb2

طلا در کانی های فلزات دیگر

اکتشافات معادن طلا

مقدمه

معیارهای پی جویی (propection) و اکتشاف (Exploration) طلا

معیارهای آب و هوایی

معیارهای سنی

معیارهای ساختمانی

معیارهای کانی شناسی

معیارهای ژئو شیمیایی

معیارهای ژئومورفولوژیکی

تعیین عیار نمونه معدنی طلا

آنالیز کمی نمونه معدنی طلا

آنالیز کیفی نمونه معدنی طلا

روشهای استخراج طلا

استخراج ذرات طلا با استفاده از فنون طلا شویی (Flushing)

روش ملغمه کردن (The amalgamtion process)

روش کلریناسیون (chlorination)

استخراج طلا به روش سیانوراسیون (Cyanidation)

استخراج طلا به روش برموسیانوراسیون (bromocyanide proces)

فرآیند تیواوره برای استخراج طلا

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید