ارزیابی اثرات ساخت و ساز در منطقه توریستی گردنه حیران و آلودگی های منطقه حیران و توسعه گردشگری و جذب توریست با محوریت توسعه پایدار با استفاده از (swo

ارزیابی اثرات ساخت و ساز در منطقه توریستی گردنه حیران و آلودگی های منطقه حیران و توسعه گردشگری و جذب توریست با محوریت توسعه پایدار با استفاده از (swo ارزیابی اثرات ساخت و ساز در منطقه توریستی گردنه حیران و آلودگی های منطقه حیران و توسعه گردشگری و جذب توریست با محوریت توسعه پایدار با استفاده از (swo

دسته : محیط زیست

فرمت فایل : word

حجم فایل : 3976 KB

تعداد صفحات : 64

بازدیدها : 968

برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

پایان نامه کارشناسی محیط زیست ارزیابی اثرات ساخت و ساز در منطقه توریستی گردنه حیران و آلودگی های منطقه حیران و توسعه گردشگری و جذب توریست با محوریت توسعه پایدار با استفاده از (swot) چکیده منطقه حیران نام روستایی ییلاقی و زیبایی در غرب شهرستان آستارا واقع در استان گیلان می باشد این روستا در فاصله 30 کیلومتری آستارا قرار دارد

پایان نامه کارشناسی محیط زیست

ارزیابی اثرات ساخت و ساز در منطقه توریستی گردنه حیران و آلودگی های منطقه حیران

و توسعه گردشگری و جذب توریست با محوریت توسعه پایدار با استفاده از (swot)

 به همراه جداول swot

چکیده

 

منطقه حیران نام روستایی ییلاقی و زیبایی در غرب شهرستان آستارا واقع در استان گیلان می باشد. این روستا در فاصله 30 کیلومتری آستارا قرار دارد و به دلیل ییلاقی بودن منطقه، ساخت بناهای ویلایی در سال های اخیر چشمگیر بوده است. به طوری که در طول فصل گرم سال جمعیت این روستا به بیش از 2000 نفر می رسد اما جمعیت ثابت آن در حدود 300 نفر می باشد.

این روستا به دلیل زیبایی آن به عنوان یکی از منطقه های نمونه گردشگری در ایران به شمار می رود و با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب در سالیان اخیر مورد توجه قرار گردشگران قرار گرفته است. در این تحقیق سعی شده با استفاده از استراتژی توسعه پایدار گردشگری- استان اردبیل- گیلان به دلیل مشترک بودن مرز سیاسی و راه ارتباطی منطقه با استان از روش (swot) (تحلیل نقاط- قوت و ضعف و فرصت ها و تهدیدها) و همچنین برای تجزیه و تحلیل و تدوین و راهکارها از ماتریس QSPM استفاده شده.

بررسی نتایج ماتریس ها عوامل داخلی و خارجی بین آن است که سازمان در استفاده از نقاط قوت خود بر غلبه بر نقاط ضعف عمکلرد خوبی نداشته و در استفاده از فرصت ها برای مقابله با تهدیدها خوب عمل کرده است. همچنین نتایج حاصل از ارزیابی استراتژی توسعه ماتریس QSPM نشان می دهد اولین اولویت استراتژی برای توسعه گردشگری ایجاد شهرک توریستی بر اساس قابلیت اقلیمی منطقه با الهام از امکانات توریستی موجود در سایر نقاط کشور و دنیا می باشد- آخرین اولویت استراتژی برای سازمان استراتژی ایجاد مکان تفریحی در مکان توریستی است. در سطح استانداردهای ملی و بین المللی از قبیل- پارک پرندگان- تله کابین وتوسعه پیست اسکی روی چمن و برف می باشد.

 

مقدمه

 

توسعه پایدار به معنی رابطه متقابل انسان ها و طبیعت در سراسر جهان است. امروزه با توجه به بیانیه سوم سازمان ملل متحد و اجلاس های متعدد در سراسر دنیا پایداری به عنوان بخش اساسی تمام جهانی شناخته می شود و توسعه پایدار از اصولی است که اندیشمندان و صاحب نظران به آن توجه دارند. این بدان معنی است که حفظ استانداردهای سطح زندگی آینده بشریت اهمیت بسیار زیادی دارد، به طوری که دیگر نمی توان از محیط های زندگی انسان ها همانند گذشته بهره برداری و استفاده کرد.

بنابراین این باید آثار گردشگری را از ابعاد مختلف مورد بررسی و تحلیل قرار داد تا بتوانیم از تهدیدات آن بکاهیم. از فرصت های آن نهایت بهره برداری را بکنیم. نقاط ضعف را به حداقل برسانیم و نقاط قوت را توسعه دهیم و این برنامه بدون شرکت کشورها امکان پذیر نیست.خوشبختانه سازمان های بین المللی از جمله سازمان جهانی جهانگردی اصول قابل قبولی را ارائه کرده اند. از نظر این سازمان توسعه پایدار گردشگری به مفهوم مدیریت تمامی منابع است به طوری که ضمن رعایت تمام شئونات فرهنگی کشورها سیاست های حمایتی و فرآیندهای زیست محیطی و تنوع عوامل محیطی در آن حفظ شود تا نیاز گردشگران و جامعه میزبان را تأمین کرده و در عین حال باعث تقویت نیازها و انتظارات آینده آن ها شود.

توسعه پایدار گردشگری به عنوان راهی برای مدیریت کلیه منابع قلمداد می شود. به طریقی که بتوان نیازهای اقتصادی و اجتماعی را برآورده ساخت و هرگز فرهنگی و سیستم های حفاظت زندگی را همراه با افزایش عدالت و مساوات در توسعه بهبود کیفیت زندگی جوامع و به وجود آوردن کیفیت برتر محیط زیست ایجاد کرد بنابراین بهبود مدیریت زیست محیطی تسهیلات گردشگری برای کاهش آسیب های آن گام اول جهت نیل به اهداف توسعه پایدار گردشگری می باشد.

 

فهرست مطالب

چکیده   3

مقدمه    4

اهداف    6

تعریف مدیریت (Management)   7

وظایف مدیریت (management Functions)  8

تعریف استراتژیک (Stratagic)   8

تعریف (Swot)    9

فصل اول

کلیات و مبانی نظری تحقیق

توسعه پایدار (stutauhable development)  12

تعریف کمیسیون جهان و محیط از توسعه پایدار  13

گردشگری   17

توسعه پایدار و برنامه ریزی جهانگردی   18

توسعه پایدار و گردشگری پایدار     19

خصوصیات گردشگری پایدار  20

گردشگری فرهنگی   21

بررسی تعامل گردشگری فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری  21

منطقه حیران   23

موقعیت منطقه   25

موقعیت جغرافیایی   26

اطلاعات روستایی     26

گردنه حیران   27

منطقه نمونه گردشگری حیران   28

اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری شهرستان آستارا   30

کارهای انجام شده توسط اداره منابع طبیعی و محیط زیست   33

فصل دوم

روش مطالعه

الف)بررسی و شناسایی عوامل درون سازمان   37

ب)بررسی و شناسایی عوامل خارج سازمان   38

تجزیه و تحلیل و تدوین استراتژی   38

1-ارزیابی عوامل استراتژیک داخلی و خارجی (که خود شامل 2 مرحله است)  39

2-تعریف انواع استراتژی   42

3-ماتریس ارزیابی داخلی و خارجی (IEM) و انتخاب استراتژی و مدل تحلیل (swot)  44

4)ارزیابی استراتژی ها   46

5)اجرای استراتژی    48

فصل سوم 

بررسی و شناسایی سایر عوامل محیطی

جداول ونمودار ها   51

فصل چهارم

  نتایج

ارزیابی استراتژی    QSPM  59

منابع  61

 

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید