مقاله ماشین آلات کشاورزی

مقاله ماشین آلات کشاورزی مقاله ماشین آلات کشاورزی

دسته : کشاورزی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 55 KB

تعداد صفحات : 10

بازدیدها : 366

برچسبها : دانلود مقاله

مبلغ : 1500 تومان

خرید این فایل

مقاله ماشین آلات کشاورزی

مقاله ماشین آلات کشاورزی

فهرست:

مكانیزاسیون ماشینهای  كشاورزی در ایران

آشنایی با وضعیت كشاورزی سنتی ایران

شرایط و امكانات توسعه ماشین های كشاورزی در ایران

نیروی كار انسانی و لزوم استفاده ی ماشین در كشاورزی ایران

//////////////////////////////////////////////////////////////

بخشهایی از متن مقاله:

مكانیزاسیون ماشینهای  كشاورزی در ایران

مكانیزاسیون كشاورزی در ایران موضوعی است كه طی سالهای گذشته یا بهتر بگوئیم از سال 1345 ، یعنی سالی كه قرارداد بین ایران و جمهوری رومانی به منظور خرید تراكتور و بعضی ادوات كشاورزی منعقد شد و تعداد تراكتور از آن سال در كشور رو به فزونی گذاشت مورد بحث متخصصین فن بوده است.

وقتی از مكانیزاسیون كشاورزی صحبت به میان می آید ، اكثرا به فكر كاربرد و استفاده از موتورهای احتراق داخلی و ماشین های مختلف كشاورزی در مزارع می افتند ، در حالی كه مكانیزاسیون به معنی اعم، این نیست كه حتما از موتور احتراق داخلی و یا از آخرین مدل های ماشین های كشاورزی استفاده شود. قبل از اینكه مكانیزاسیون كشاورزی را تعریف كنیم ، ابتدا لازم است موتور و ماشینرا از یكدیگر تشخیص داده و جدا كنیم. "ماشین " وسیله ای است كه اگر به آن توان دهیم ، برایمان كار انجام می دهد ولی خود به تنهایی قادر به انجام كار نیست .

...

آشنایی با وضعیت كشاورزی سنتی ایران

ایران از قدیم الایام مهد تمدن های باستانی و یكی از مراكز تولید مواد كشاورزی دنیای باستان بوده است.به طوری كه بسیاری از پیشرفتهای كشاورزی و دامپروری مانند پرورش اسب و ترویج نباتات سودمند را باید مرهون زحمات و ابتكارات اهالی این مرزوبوم دانست. حفاری هایی كه در تپه ی سیالك كاشان انجام یافته ، نشان می دهد كه حدود شش هزار سال پیش ، كشاورزی در میان مردم آن منطقه معمول بوده و ایرانیان متمدن قرن ها پیش از این در این راه

 كار كرده اند. از نقش روی استوانه ای كه در شهر شوش كشف شده ، معلوم گردیده كه در سه هزار سال قبل از میلاد مسیح مردم ایران گندم را در مخزن هایی كه امروزه هم در بعضی از نواحی دیده می شود ،ریخته و انبار می كرده اند. یونجه ، این علوفه ی پر ارزش برای دام ها ، توسط ایرانیان به یونان و سپس به روم و سایر نقاط جهان برده شد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید