تحقیق مشکلات روحی و روانی و راههای درمان و کنترل

تحقیق مشکلات روحی و روانی و راههای درمان و کنترل تحقیق مشکلات روحی و روانی و راههای درمان و کنترل

دسته : -پژوهش ها

فرمت فایل : word

حجم فایل : 35 KB

تعداد صفحات : 41

بازدیدها : 225

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 4500 تومان

خرید این فایل

تحقیق مشکلات روحی و روانی و راههای درمان و کنترل

تحقیق مشکلات روحی و روانی و راههای درمان و کنترل

فهرست مطالب

چكیده 1

مقدمه 2

اعتماد به نفس برای یک عمر 3

ده کلید برای تقویت روحیه 12

شادی، بهترین داروی جسم و روان 16

بخندید تا شاداب بمانید 18

چگونه فردی دوست داشتنی شویم 21

چگونه یكدیگر را بهتر بفهمیم؟ 23

ده روش كار آمد جهت كاهش فشار روانی ( استرس ) 25

با افسردگی چه كنیم؟ 30

منابع 34

قسمتهایی از متن:

چكیده

رابطه جسم و روان (جسم و رفتار) آن چنان نزدیک است که روان را « مجموعه تجربه انسانی که تابع یک نظام عصبی است. » تعریف کرده‌اند.

در این تحقیق سعی شده است مشكلات اساسی و تقریباً گسترده تر روحی و روانی بررسی شود و راه كارهای كلیدی در رابطه با آنها به صورت خلاصه و نكته نكته بیان گردد. مسائلی از قبیل اعتماد به نفس، استرس، افسردگی  و... بررسی می شود.

مقدمه

می‌توان گفت هیچ موضوع روانی وجود ندارد که نتوان آن را از دیدگاه فیزیولوژیک بررسی کرد. از طرف دیگر ، مرز مشخصی بین فیزیولوژی (جسم) و روان شناسی (روان) وجود ندارد. برای مثال ، وقتی بینایی را مطالعه می‌کنیم، در قلمرو « فیزیولوژی » هستیم، حال آنکه مطالعه « ادراک بینایی » جزء روان شناسی است، ولی به درستی نمی‌دانیم مطالعه « حس بینایی » در کجا خاتمه پیدا می‌کند و مطالعه ادراک بینایی از کجا آغاز می‌شود.

در یک دید کلی می‌توانیم بگوییم که تجزیه و تحلیل روانی رفتارهای مختلف در واقع دنباله تجزیه و تحلیل‌های فیزیولوژیکی رفتار اعضا مختلف است، با یک حرکت مضاعف از روان شناسی به فیزیولوژی و از فیزیولوژی به روان شناسی.

با مطالعات روانشناختی به تدریج راه های گسترده ای در رابطه شناخت بین جسم و روان آدمی كشف شد و راه حل های مختلفی برای مواجهه با مشكلات روحی مشخص گردید. امیدواریم با مطالعه این تحقیق بتوانید گام های موفقیت را بهتر بردارید. اهداف، احساسات و محدودیت های خویش را بشناسید و با آرامش با آنها برخورد نمایید . اما مهم این است که تعادل را در زندگی حفظ کنیم. بهتر است در تعیین اولویت ها بازنگری کنید. ...

...

پژوهشگران در کنترل حالات هیجانی معتقدند که در مواجهه با هیجان های مختلف نخست باید واقعیت را در نظر داشت. در این شیوه فرد باید در هنگام بروز هیجان برای مثال هیجان خشم که معمولاً بی موقع و نامتناسب با محرک بروز می کند با اعتراف به آن سعی در کنترل منطقی هیجان خود داشته باشد.

شیوه دوم این است که در روبه رو شدن با یک موقعیت هیجانی، محرک وارد شده دوباره تفسیر شود به این دلیل که آن چیزی که ما را آشفته می کند در اغلب موارد برداشتی است که ما از موقعیت ها می کنیم. برای مثال دانشجویی با دیدن اسم خود در تابلوی آموزش که از وی خواسته شده است به دفتر آموزش دانشکده مراجعه کند با منفی باقی دچار اضطراب و تشویش می شود در صورتی که می تواند فکر کن احضارش برای گرفتن عکس یا سایر مدارک شخصی یا حتی تشویق او باشد.

از طرفی روان شناسان می گویند: حتی در مواقعی که محرک ها سریع اتفاق می افتند با شوخ طبعی و خنده و بی خیالی واقع گرایانه اما زودگذر می توان از تنش یا تشدید اضطراب جلوگیری کرد.

در نهایت به اعتقاد تمام روان شناسان، بالا بردن توانایی ها و اعتماد به نفس می تواند ما را در بسیاری از مراحل پرهیجان زندگی یاری کند.

نمونه این نکته مقایسه اضطراب و تشویق دانشجویی است که درس خود را خوب خوانده با دانشجویی که آمادگی کافی ندارد، در این میان دانشجویی که اعتماد به نفس دارد به هنگام صحبت از امتحان به جای آن که دچار اضطراب شود از آن استقبال می کند. پس افزایش مهارت ها و توانایی ها با افزایش اعتماد به نفس، فرد را با تنش و هیجان ناخوشایند کمتری روبه رو می کند[1].



[1] منبع : مجله موفقیت از همان سایت

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید