دسته : سایر گروه ها
فرمت فایل : word
حجم فایل : 14 KB
تعداد صفحات : 23
بازدیدها : 873
برچسبها : پروژه تحقیق مبانی نظری
مبلغ : 3500 تومان
خرید این فایلجوشكاری برنج
آزمایش های غیرمخرب
بازرسی با مواد نافذ
آزمون فراصوتی
==========
در ابتدا در شروع به كار در كارگاه جوشكاری یك جوشكار باید از ایمنی كامل برخوردار باشد. تا آسیبی شامل حال جوشكار نباشد. یك جوشكار باید به تمام وسایل ایمنی جوشكاری شامل: ماسك جوشكاری- پیش بند چرمی- دستكش چرمی- انبردست و عینك ها یكی برای جوشكار اكسی استیلن و دیگری عینكی كه بیشتر برای گل زدن و كارهای فرزكاری استفاده می شود. از گوشی نیز در مواقعی كه كارهای پر سر و صدا مانند سنگ زدن، چكش كاری و از این قبیل باید استفاده كرد. و از هر كدام از این وسایل متناسب با كاری كه می خواهی انجام بدهی باید استفاده كرد مثلاً از عینك كه برای جوشكار اكسی استیلن استفاده می شود نمی توان به جای ماسك جوشكاری استفاده كرد. یا برعكس و هر كدام از این وسایل اگر در جای مناسب و به موقع خود استفاده شوند مانع از بروز حوادث و آسیب به شخص جوشكار می شود. به عنوان مثال ماسك جوشكاری مانع از ورود اشعه های مضر به چشم جوشكار میشود. (اشعه ها فرابنفش مادون قرمز و …) و قابل ذكر می باشد كه هنگام استفاده از جوشكار گازهای محافظ از ماسك های تنفسی مخصوص باید استفاده كرد. خود گازهای محافظ در حین جوشكاری پخش شده و از مسیر تنفسی انسان وارد ریه ها و شش ها می شود كه بسیار خطرناك می باشد و اثرات سوء دارد كه دیگر قابل جبران نمی باشد. اگر در مواقعی غیر جوشكاری گازهای محافظ از ماسك تنفسی استفاده شود، مانند جوشكاری برق یا اكسی استیلن بسیار بهتر می باشد. ...
...
آزمایش های غیرمخرب
آزمون ذرات مغناطیسی یكی از آسانترین آزمایش های غیرمخرب جوشكاری است. این آزمایش برای بررسی و بازبینی عیوب سطحی لبه ورق های قبل از جوشكاری به كار می رود. این روش جوش را برای معایبی از قبیل ترك های سطحی[2]، ذوب ناقص[3]، تخلخل[4]، بریدگی كناره جوش[5]، نفوذ ناقص ریشه جوش[6] و اختلاط سرباره[7] كنترل می كند. این روش محدود به مواد مغناطیسی شونده نظیر چدن و فولاد بوده و برای مواد و فلزات غیرمغناطیسی مانند، فولاد ضدزنگ، آلومینیوم و مس كاربرد ندارد. نام دیگر این آزمایش، روش پودر یا گردمغناطیسی[8] است.
این آزمایش كه در شكل 8-1 نشان داده شده، محل ترك های داخلی و سطحی بسیار ریز را برای رویت با چشم غیرمسلح آشكار می كند. معایب موجود توسط این روش در عمقی معادل 10 تا 20 میلی متر زیر سطح جوش قابل تشخیص هستند. معایب عمیق تر با این روش قابل شناسایی نیستند.
قطعه مورد ازمایش با استفاده از جریان الكتریكی جهت ایجاد یك میدان مغناطیسی در داخل مصالح، یا قرار دادن آن در داخل یك سیم پیچ، مغناطیسی می گردد. سطح مغناطیسی شده قطعه، با لایه نازكی از یك گرد مغناطیسی نظیر اكسید آهن قرمز پوشیده می شود. این لایه گرد در صورت عدم وجود عیب در جوش یا فلز پایه میتواند از روی سطح برداشته شود ولی در صورت وجود یك عیب سطحی یا داخلی گرد مورد نظر در داخل حفره یا ترك مربوطه فرو می رود (یا می چسبد).
[1] . Magnetic Particle Testing (MT)
[2] . Surface Crack
[3] . Lack of Fusion
[4] . Porosity
[5] . Undercut
[6] . Root Penetration
[7] . Slag Inclusion
[8] . Magna Flux
خرید و دانلود آنی فایل