دسته : صنایع و صنایع غذایی
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 1778 KB
تعداد صفحات : 213
بازدیدها : 25
برچسبها : مدیریت پروژه مراحل انجام پروژه کنترل پروژه
مبلغ : 18000 تومان
خرید این فایلپروژه حاضر با فرمت پاورپوینت در مورد مدیریت و کنترل پروژه بوده که بصورت جامع و کامل تهیه گردیده است. از مطالب این پروژه به طور کلی می توان به بررسی فرآیند برنامه ریزی و کنترل مدیریت پروژه، ترسیم شبکه، فعالیتها، عناصر شبکه، استانداردهای مدیریت پروژه، دانشهای مدیریت پروژه، مدلهای بررسی زمان-هزینه، الگوریتم های هزینه یابی پروژه، برنامه ریزی تخصیص منابع پروژه و... همراه با مثالها و حل آنها اشاره نمود.
بخشهایی از متن پروژه دانلودی
توجه به دو عنصر برنامه ریزی و کنترل در مدیریت علمی به عنوان ارکان اساسی وظایف مدیریت شناخته می شود. توجه به این دو عامل باعث صرفه جویی در زمان و هزینه انجام پروژه ها خواهد شد.
عناصر پنج گانه مدیریت عباتند از:
برنامه ریزی، سازماندهی، مدیریت منابع انسانی، راهبری، کنترل
سازمانهای صنعتی، شرکت های پیمانکاری، مهندسین مشاور و سایر سازمانهایی که به نحوی در امور طراحی، نظارت و یا اجرای طرح های صنعتی، عمرانی یا پژوهشی سر و کار دارند، مسلماً می بایست به این دانش مسلح باشند.
مجموعه تلاش های موقتی برای تحقق یک تعهد در ایجاد یک محصول یا ارائه خدمات مشخص میباشد.
مجموعه ای از فعالیتها برای دستیابی به منظور خاص یا هدف خاص انجام میگیرد.
مجموعه اقدامات و عملیات خاص که دارای روابط منطقی با یکدیگر است بوده و برای نیل به هدف یا اهداف معینی انجام می شود.
در زبانهای گوناگون و حتی در سازمانهای مختلف هر کشور در مورد واژه های برنامه، طرح یا پروژه، اختلافات لغوی، معنایی و قانونی وجود دارد؛ از این رو چهارچوب آنان روشن و آشکار نیست و گاه به جای یکدیگر نیز استفاده می شوند.
آرمانها و اهداف تعیین شده حکومت در سطح برنامه ریزی بلند مدت یا استراتژیک، برنامه (Plan) نامیده می شود که این برنامه ها دارای اهداف کیفی می باشند. مانند برنامه توسعه صنایع شیمیایی، برنامه توسعه شبکه راه های کشوری؛ دستیابی به این اهداف و آرمانها در یک فاصله زمانی بلند مدت که معمولا بین ده تا بیست و پنج سال است، امکانپذیر می باشد.
پس از اینکه برنامه ها در سطح برنامه ریزی بلند مدت مشخص گردیدند، هر برنامه در سطح برنامه ریزی میان مدت یا تاکتیکی توسط مدیریت تراز اول یا سیستم اجرایی کشور به مجموعه ای از طرحها (Program) یا برنامه های اجرایی تفکیک می شود که شامل مجموعه ای از تصمیمات مقطعی یا اجرایی هستند که ظرف پنج تا ده سال آینده باید اجرا و به نتایج مورد نظر برسند.
هر طرح در سطح برنامه ریزی کوتاه مدت یا اجرایی توسط واحدهای ستادی یا سطوح مدیریت میانی نظام اجرایی کشور به مجموعه کارها و عملیاتی که آن را پروژه (Project) می نامند، تبدیل و تقسیم می شود.
همان گونه که در گامهای پیشین بیان کردیم، مدیریت پروژه مجموعه ابزارهایی برای برنامه ریزی و هدایت پروژه به سوی اهداف مورد نظر است؛ این اهداف بر پایه رضایت مندی مشتری و توجه به سه عامل زمان، کیفیت و هزینه استوارند.
در نگاه اول ممکن است ابزارها و روش های مورد استفاده در مدیریت پروژه زاید، زمان بر و هزینه زا باشند، اما باید توجه داشت که مدیریت پروژه تنها راهی است که می تواند شما را از انجام به موقع پروژه مطمئن سازد. مدیریت پروژه راهیست برای استفاده مناسب از انسان، ماشین و پول در راستای اجرای درست و به هنگام یک کار نو، کاری که باید در همان اولین اجرا درست انجام شود.
مدیریت پروژه یا مدیریت بر مبنای پروژه، روش کارایی در مدیریت، برای برخورد با کارهای نو و ایجاد توازن در توجه به محدوده پروژه، هزینه و کیفیت در قالب زمان و در محیطی مملوء از ریسک است. هدف از آموزش مدیران پروژه توانمندسازی آنان در برابر مشکلات پروژه و آماده سازی آنها برای ورود به فضای جدید و ناشناخته پروژه است
معروفترین و گسترده ترین استاندارد در بین استانداردهای فوق PMBOK (Project Management Body Of Knowledge) یا استاندارد دانش مدیریت پروژه است که توسط PMI (Project Management Institute) توسعه داده شده است.
استاندارد ISO 10006 حکم راهنما را دارد لذا برای شرکتهای پروژه محور که بدنبال گواهینامه ISO هستند، همان ISO 9001 انطباق داده می شود.
استاندارد Prince 2 استانداردی است که تا حدودی مبتنی بر متدولوژی میباشد.
PMBOK یک کتاب راهنما یا مرجع اصلی دارد تحت عنوان
PMBOK Guide-2004 Edition که هر چهار سال یکبار ویرایش می شود.
منابع
مدیریت و کنترل پروژه علی حاج شیر محمدی جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی اصفهان
برنامه ریزی و کنترل پروژه محمود نادری پور- سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور
برنامه ریزی و کنترل پروژه مجتبی گلشنی نشر زمان
کنترل پروژه مجید سبزه پرور انتشارات ترمه
خرید و دانلود آنی فایل